Senzor fotoelectric seria TL-50W

267.00 EURO
Pretul afisat nu include TVA. In cazul profilelor de aluminiu, acest pret este aplicat la metru liniar.
Pentru cantitati mai mari sau pentru produse care nu necesita operatiuni de prelucrare, pretul poate fi mai mic (daca acesta este cazul, dati-ne un telefon sau apasati butonul „Cere oferta” si lasati-ne un mesaj).
Cere detalii

Senzor fotoelectric seria TL-50W

Senzorii de contrast din seria TL50 ofera cea mai buna solutie pentru toate aplicatiile cu un cost
redus, fara a compromite performantele excelente de detectie.
Optica optimizata a acestor senzori, LED-urile cuemisie RGB, selectia automata de culoare si rezolutia foarte fina, permite detectia unui contrast slab a culorilor sau tonurilor de gri între marcaj si fundal, sau între diferite obiecte si suprafete.

Rezolutia nu limiteaza viteza de detectie – se obtin timpi de raspuns de 33ms si o frecventa de comutatie de 15 kHz.

Multumita celor doua butoane „Mark” (marker) si „Bkgd” (fundal) setarea culorii sau contrastului de detectie este simpla si precisa.

SenzoriiTL50 au o gama larga de aplicabilitate – in componenta utilajelor de ambalare pentru produse alimentare, cosmetice sau produse farmaceutice, pentru detectarea marcajelor sau etichetelor pe folii de plastic, chiar si pe material transparent.

Datoritadimensiunilor compacte si gaurilor de fixare cu insertii metalice situate în pozitii standardizate, carcasei de plastic robusta, din ABS, senzorii TL50 pot înlocui senzorii de contrast traditionali, oferind, de asemenea, o reducere semnificativa a costurilor.
Lentila din plastic special, PMMA, cu posibilitate de montaj în pozitie axiala sau laterala, este potrivita pentru utilizarea senzorului în industria alimentara, în cazul în care trebuie sa se evite prezenta componentelor din sticla.

Contact Icon
Automatizari industriale,Profile aluminiu|Profil aluminiu,Automate programabile,Componente automatizari | Automatizari industriale,Profile aluminiu|Profil aluminiu,Automate programabile,Componente automatizari Bucuresti,software|interfata hmi,hmi,PLC,modul|software PLC,limitator,tehnica liniara - Înapoi Sus