Despre noi

Cine suntem noi?

Dupa o experienta indelungata in domeniul aplicatiilor si al automatizarilor industriale, ne-am dat intalnire sub umbrela unui proiect comun – Syntax Systems.

De cand? Depinde de cand incepem numaratoarea.
Individual – de aproximativ doua decenii.
Impreuna – de sapte ani.

Ce ne propunem?

Sa facem viata mai usoara celor care sunt in cautarea componentelor necesare realizarii unei idei/ a unui proiect/ sau pur si simplu desfasurarii unei activitati in domeniul industrial. Am trecut prin multe.

Si, la randul nostru, am cautat cele mai potrivite, mai fiabile si mai relevante piese/ accesorii care sa functioneze la parametrii doriti de noi.

Stim, deci, de la cine sa le procuram. Cat mai repede, la un pret accesibil. Dar asta numai dupa ce ne consultam cu dumneavoastra si decidem impreuna care este solutia optima.

Asadar, va stam la dispozitie oricand – inainte dar si dupa ce produsele au ajuns la dumneavoastra. Pentru ca ne intereseaza sa ne spuneti daca se ridica la inaltimea asteptarilor initiale. In acest fel ne dorim noi sa construim colaborari de durata.

Contact Icon
Automatizari industriale,Profile aluminiu|Profil aluminiu,Automate programabile,Componente automatizari | Automatizari industriale,Profile aluminiu|Profil aluminiu,Automate programabile,Componente automatizari Bucuresti,software|interfata hmi,hmi,PLC,modul|software PLC,limitator,tehnica liniara - Înapoi Sus