Lampa de avarie cu LED STP7

60.00 EURO
Pretul afisat nu include TVA. In cazul profilelor de aluminiu, acest pret este aplicat la metru liniar.
Pentru cantitati mai mari sau pentru produse care nu necesita operatiuni de prelucrare, pretul poate fi mai mic (daca acesta este cazul, dati-ne un telefon sau apasati butonul „Cere oferta” si lasati-ne un mesaj).
Cere detalii

Lămpile de semnalizare modulare din seria STP pot echipa orice echipament care are nevoie de semnalizarea stării curente.

Modulele de avertizare vizuală au diverse culori (roșu, verde, portocaliu, albastru), folosesc tehnologia LED cu consum redus de energie, și pot fi configurate pentru iluminare continuă, intermitentă sau rotativă (stil girofar).

Modulul de semnalizare sonoră este suficient de puternic pentru mediile industriale, a cărui intensitate sonoră poate fi reglată între 70 și 90 dB (măsurată pe o rază de 1 metru).

Designul și construcția lămpilor reduc efectele vibrațiilor, acestea fiind potrivite și pentru montajul pe mașini industriale cu vibrații puternice.

Carcasa lămpii este fabricată din policarbonat ceea ce are ca rezultat o culoare strălucitoare și rezistență mecanică excelentă.

Tensiuni de alimentare disponibile (trebuie specificat in momentul comenzii): 12V sau 24V curent continuu și 110V sau 220V curent alternativ.

Clasă de protecție IP30

Contact Icon
Automatizari industriale,Profile aluminiu|Profil aluminiu,Automate programabile,Componente automatizari | Automatizari industriale,Profile aluminiu|Profil aluminiu,Automate programabile,Componente automatizari Bucuresti,software|interfata hmi,hmi,PLC,modul|software PLC,limitator,tehnica liniara - Înapoi Sus