Lampa de avarie cu bec cu incandescenta LTA-205

30.00 EURO
Pretul afisat nu include TVA. In cazul profilelor de aluminiu, acest pret este aplicat la metru liniar.
Pentru cantitati mai mari sau pentru produse care nu necesita operatiuni de prelucrare, pretul poate fi mai mic (daca acesta este cazul, dati-ne un telefon sau apasati butonul „Cere oferta” si lasati-ne un mesaj).
Cere detalii

Lampa de avarie cu bec cu incandescenta LTA-205

Seria lampilor de avarie cu bec cu incandescenta LTA-205 este disponibila cu unul sau mai multe straturi de diferite culori, în functie de cerintele aplicatiei.

Pot fi comandate în diverse configuratii: cu o singura culoare (rosu), 2 culori (rosu si verde), 3 culori (rosu, galben, verde), 4 culori (rosu, galben, verde, albastru) si  5 culori (rosu, galben, verde, albastru, alb).

Seria lampilor de avarie cu bec cu incandescenta LTA-205 are o rezistenta la vibratii remarcabila si o lunga durata de exploatare.

Cel mai bun raport calitate/pret.

Contact Icon
Automatizari industriale,Profile aluminiu|Profil aluminiu,Automate programabile,Componente automatizari | Automatizari industriale,Profile aluminiu|Profil aluminiu,Automate programabile,Componente automatizari Bucuresti,software|interfata hmi,hmi,PLC,modul|software PLC,limitator,tehnica liniara - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles