Benzi transportoare

Sistemele de tip conveyor/ banda transportoare pe care vi le propunem sunt flexibile atat din punctul de vedere al designului cat si al profilelor de aluminiu si al accesoriilor utilizate.

 
Latimea benzilor poate varia intre 400mm si 1000mm, iar lungimea acestora se poate situa oriunde in intervalul 400mm si 6000mm. 
 
Suportul pentru banda transportoare nu este standard - vom realiza un design care sa corespunda aplicatiei dumneavoastra. Putem vorbi despre conveyoare fixe, cu suport sau fara, portabile.
 
Etapa urmatoare ar fi sa ne trimiteti o descriere a proiectului dumneavoastra (in formularul din partea dreapta a acestei pagini) sau sa ne contactati la telefon - pentru a putea face impreuna o estimare a costurilor si a timpului necesar.
 

Statii de lucru

Statiile de lucru pe care le realizam acopera o plaja extinsa de functionalitati, de la formule standard, pana la solutii complexe.

 
Acestea sunt gandite astfel incat sa se potriveasca ritmului rapid de lucru din zona de productie si asamblare.
 
Este suficient sa ne transmiteti dimensiunile statiei de lucru, precum si alte elemente aditionale necesare, iar noi va vom trimite reprezentarea grafica a proiectului inainte de a demara realizarea acestuia. Am pus la punct un astfel de proces, pentru a ne asigura ca echipamentul realizat ia in considerare componentele necesare si nimic mai mult. 
 
Livrarea proiectului poate fi facuta fie la cheie (echipa noastra se deplaseaza la dumneavoastra si asigura asamblarea si instalarea statiei de lucru), fie sub forma componentelor individuale (impreuna cu instructiuni detaliate legate de asamblarea acestora).
 

Statii experimente

Statiile pe care vi le propunem sunt construite in asa fel incat panourile de experimente sa poata fi atasate cu usurinta. 

Proiectele pot avea in vedere mai multe nivele de expunere a panourilor, in functie de necesitatile dumneavoastra.